W ramach naszej oferty zapewaniamy Państwu
- indywidualnie ustalone menu,
- klasyczną dekorację sali ( kwiaty, świece, białe pokrowce na krzesła)
- bezpłatny parking monitorowany.
Cena w 2021 r. – 130 zł od osoby
Dzieci do lat 10 – 50 % ceny
Oferta obowiązuje do 31.05.2022 r.
WOLNE TERMINY
Wolne terminy na przyjęcia w 2019 roku. Zadzwoń, zapytaj o ofertę.
Tel.: +48 666 861 660
manager@hotelkorona.rzeszow.pl
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
Hotel Korona to idealne miejsce na organizację przyjęcia weselnego. Piękne wnętrze
i wyśmienite menu połączone z zaangażowaniem personelu gwarantują przeżycie
niezapomnianych chwil w tym pięknym dniu. Każde przyjęcie rozpatrujemy indywidualnie i przygotowujemy ze szczególną troską.
Wolne terminy
Wolne terminy na przyjęcia w 2019 roku. Zadzwoń, zapytaj o ofertę.
Tel.: +48 666 861 660
manager@hotelkorona.rzeszow.pl
OFERTA OKOLICZNOŚCIOWA
OFERTA I – 60 zł
-
Zupa (1 do wyboru)
-
Danie główne (1 do wyboru)
-
Deser (1 do wyboru)
-
Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)
OFERTA II – 80 zł
-
Przystawka (1 do wyboru)
-
Zupa (1 do wyboru)
-
Danie główne (1 do wyboru)
-
Deser (1 do wyboru)
-
Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)
OFERTA III – 120 zł
-
Zupa (1 do wyboru)
-
Danie główne (1 do wyboru)
-
Deser (1 do wyboru)
-
Zimna płyta (do wyboru 4 zakąski na zimno i 2 sałatki)
-
Owoce
-
Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)
OFERTA IV – 140 zł
-
Zupa (1 do wyboru)
-
Danie główne (1 do wyboru)
-
Deser (1 do wyboru)
-
Zimna płyta (do wyboru 6 zakąsek na zimno i 3 sałatki)
-
Owoce
-
Kolacja (1 do wyboru)
-
Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)
PROPOZYCJA MENU
Przystawki:
-
Tatar śledziowy z chipsem z selera
-
Sałatka na liściach szpinaku z komosą ryżową, serem pleśniowym i słonecznikiem
-
Kurczak, mozzarella i suszone pomidory w cieście francuskim z dipem z parmezanu
Zupy:
-
Bulion z makaronem
-
Krem z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
-
Zupa borowikowa z makaronem
-
Krem pomidorowo-paprykowy z grzankami ziołowymi
Dania główne:
-
Medaliony polędwiczki wieprzowej z sosem kurkowym podane z ziemniakami opiekanymi
-
Duet karkówki i schabu z sosem pieczeniowym podane z ziemniakami z wody
z koperkiem
-
Pierożek z indyka faszerowany wieprzowiną podany na sosie z cukinii z talarkami ziemniaczanymi
-
Roladki z kurczaka z pieczarkami i serem pieczone w boczku podane
z ziemniaczanym puree
-
Schab pieczony z sosem musztardowym podany z ziemniakami z wody z koperkiem
-
Sola zapiekana z pomidorami podana z ryżem z zielonym groszkiem
Dodatki:
-
Zestaw surówek
-
Bukiet sałat z sosem vinegrette
-
Warzywa gotowane z sosem czosnkowym
Dzieci:
-
Panierowane kotleciki z kurczaka z frytkami i surówką z marchwi
-
Naleśniki z serkiem i owocami
Desery:
-
Lody z owocami i bitą śmietaną
-
Brownie z sernikiem i malinami
-
Szarlotka z lodami i bitą śmietaną
-
Ciasto z wiśniami
Zimne zakąski:
-
Wędliny tradycyjne
-
Rolada z indyka z orzechami w galarecie
-
Pieczony schab w ziołach
-
Staropolski pasztet z żurawiną
-
Śliwka wędzona owinięta chrupiącym boczkiem
-
Kruche babeczki nadziewane sosem tzatziki i wędzonym łososiem
-
Mix jajek faszerowanych pastami smakowymi
-
Galaretka drobiowa z warzywami
-
Szparagi zawijane w szynce z dipem z parmezanu
-
Tartinki z tatarem wołowym
-
Tatar ze śledzia
-
Deska serów z chorizo i bakaliami
-
Kotleciki z kalafiora z sosem greckim
-
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Sałatki:
-
Tradycyjna sałatka jarzynowa
-
Sałatka grecka z oliwkami i serem feta
-
Szpinak podany z mozzarellą, pomidorkami cherry, kukurydzą i słonecznikiem
-
Sałatka pieczarkowa
-
Sałatka meksykańska z kukurydzą i czerwoną fasolą
-
Sałatka z wędzonym kurczakiem, porem, serem żółtym i kukurydzą
-
Sałatka z pesto bazyliowym, rukolą i suszonymi pomidorami
Kolacje:
-
Barszcz czerwony z roladką pieczarkową
-
Bogracz z kluseczkami kładzionymi
-
Francuska zupa z pieczarkami i wołowiną
Dodatkowo do menu:
-
Fontanna czekoladowa – 1200 zł
-
Płonący udziec wieprzowy – 500 zł
Dzieci do lat 4 – 50 % ceny
ZAPRASZAMY