W ramach naszej oferty zapewaniamy Państwu

  • indywidualnie ustalone menu,
  • klasyczną dekorację sali ( kwiaty, świece, białe pokrowce na krzesła)
  • bezpłatny parking monitorowany.

Cena w 2021 r. – 130 zł od osoby
Dzieci do lat 10 – 50 % ceny
Oferta obowiązuje do 31.05.2022 r.

WOLNE TERMINY


Wolne terminy na przyjęcia w 2019 roku. Zadzwoń, zapytaj o ofertę.

Tel.: +48 666 861 660
manager@hotelkorona.rzeszow.pl

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.

Hotel Korona to idealne miejsce na organizację przyjęcia weselnego. Piękne wnętrze
i wyśmienite menu połączone z zaangażowaniem personelu gwarantują przeżycie
niezapomnianych chwil w tym pięknym dniu. Każde przyjęcie rozpatrujemy indywidualnie i przygotowujemy ze szczególną troską.

Wolne terminy


Wolne terminy na przyjęcia w 2019 roku. Zadzwoń, zapytaj o ofertę.

Tel.: +48 666 861 660
manager@hotelkorona.rzeszow.pl

OFERTA OKOLICZNOŚCIOWA

OFERTA I – 60 zł

  • Zupa (1 do wyboru)

  • Danie główne (1 do wyboru)

  • Deser (1 do wyboru)

  • Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)

OFERTA II – 80 zł

  • Przystawka (1 do wyboru)

  • Zupa (1 do wyboru)

  • Danie główne (1 do wyboru)

  • Deser (1 do wyboru)

  • Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)

OFERTA III – 120 zł

  • Zupa (1 do wyboru)

  • Danie główne (1 do wyboru)

  • Deser (1 do wyboru)

  • Zimna płyta (do wyboru 4 zakąski na zimno i 2 sałatki)

  • Owoce

  • Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)

OFERTA IV – 140 zł

  • Zupa (1 do wyboru)

  • Danie główne (1 do wyboru)

  • Deser (1 do wyboru)

  • Zimna płyta (do wyboru 6 zakąsek na zimno i 3 sałatki)

  • Owoce

  • Kolacja (1 do wyboru)

  • Napoje – woda i soki w dzbankach, kawa, herbata (bez ograniczeń)

PROPOZYCJA MENU

Przystawki:

  • Tatar śledziowy z chipsem z selera

  • Sałatka na liściach szpinaku z komosą ryżową, serem pleśniowym i słonecznikiem

  • Kurczak, mozzarella i suszone pomidory w cieście francuskim z dipem z parmezanu

Zupy:

  • Bulion z makaronem

  • Krem z pieczonego kalafiora z ciecierzycą

  • Zupa borowikowa z makaronem

  • Krem pomidorowo-paprykowy z grzankami ziołowymi

Dania główne:

  • Medaliony polędwiczki wieprzowej z sosem kurkowym podane z ziemniakami opiekanymi

  • Duet karkówki i schabu z sosem pieczeniowym podane z ziemniakami z wody

    z koperkiem

  • Pierożek z indyka faszerowany wieprzowiną podany na sosie z cukinii z talarkami ziemniaczanymi

  • Roladki z kurczaka z pieczarkami i serem pieczone w boczku podane

    z ziemniaczanym puree

  • Schab pieczony z sosem musztardowym podany z ziemniakami z wody z koperkiem

  • Sola zapiekana z pomidorami podana z ryżem z zielonym groszkiem

Dodatki:

  • Zestaw surówek

  • Bukiet sałat z sosem vinegrette

  • Warzywa gotowane z sosem czosnkowym

Dzieci:

  • Panierowane kotleciki z kurczaka z frytkami i surówką z marchwi

  • Naleśniki z serkiem i owocami

Desery:

  • Lody z owocami i bitą śmietaną

  • Brownie z sernikiem i malinami

  • Szarlotka z lodami i bitą śmietaną

  • Ciasto z wiśniami

Zimne zakąski:

  • Wędliny tradycyjne

  • Rolada z indyka z orzechami w galarecie

  • Pieczony schab w ziołach

  • Staropolski pasztet z żurawiną

  • Śliwka wędzona owinięta chrupiącym boczkiem

  • Kruche babeczki nadziewane sosem tzatziki i wędzonym łososiem

  • Mix jajek faszerowanych pastami smakowymi

  • Galaretka drobiowa z warzywami

  • Szparagi zawijane w szynce z dipem z parmezanu

  • Tartinki z tatarem wołowym

  • Tatar ze śledzia

  • Deska serów z chorizo i bakaliami

  • Kotleciki z kalafiora z sosem greckim

  • Tortilla z kurczakiem i warzywami

Sałatki:

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

  • Sałatka grecka z oliwkami i serem feta

  • Szpinak podany z mozzarellą, pomidorkami cherry, kukurydzą i słonecznikiem

  • Sałatka pieczarkowa

  • Sałatka meksykańska z kukurydzą i czerwoną fasolą

  • Sałatka z wędzonym kurczakiem, porem, serem żółtym i kukurydzą

  • Sałatka z pesto bazyliowym, rukolą i suszonymi pomidorami

Kolacje:

  • Barszcz czerwony z roladką pieczarkową

  • Bogracz z kluseczkami kładzionymi

  • Francuska zupa z pieczarkami i wołowiną

Dodatkowo do menu:

  • Fontanna czekoladowa – 1200 zł

  • Płonący udziec wieprzowy – 500 zł

Dzieci do lat 4 – 50 % ceny

ZAPRASZAMY